Reconeixements

Reconeixements

 

2015


Premis Ciutat d’Igualada. Mossèn Còdol al Compromís Social i Cívic pel projecte d’Aprenentatge i Servei entre la Fundació Privada Àuria i el CEIP Garcia Fossas

 

2014


RSCAT , format per la comissió de responsabilitat social del Consell de Relacions Laborals, formada pel govern de la Generalitat i les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de Catalunya, reconeix la memòria de responsabilitat social d’Àuria Cooperativa.


2013


Fundació Ashoka reconeix a Àuria Fundació com una de les vint-i-cinc entitats més innovadores de l’estat.
L’Associació de Veïns de Santa Caterina atorga el primer premi al millor pessebre de la ciutat d’Igualada realitzat pel Servei de teràpia ocupacional d’Àuria Fundació.


2012


Premi Balcó de les Arts, organitzat per la Fundació Setba atorga el premi finalista a Guillem Llaràs.
Premis Ments amb Art, organitzat per l’ARMPA (Associació per a la Rehabilitació de Persones amb Malaltia Mental de l’Anoia) atorga el tercer premi a Albert Jané.

 

2011


Premi DO (Denominació d’Orígen) del Grup Taelus de comunicació de Manresa per la lluita en la participació social i la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat.
Premis “Aquest sóc jo” Escola Pía en la modalitat de pintura, Categoria D, atorgats a Elsa Quiñones, Juan Francisco Ballesteros i Toni Duque.
ARASAAC reconeix l’enquesta de satisfacció del Servei de Teràpia Ocupacional i l’enquesta de satisfacció del menú diari adaptades al sistema pictogràfic com a model de bones pràctiques.

 

2009-2010


ARASAAC reconeix la senyalèctica del nou edifici d’Àuria Fundació com a exemple d’accessibilitat.
Premis “Nou Genis” de la CAM (Obra Social Caja Mediterráneo), amb el suport dels Departaments d’Acció Social i Ciutadania i de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, atorgats a Jordi Masachs, Jordi Nieto, David Tauste i Isabel Gómez.
Certificació Empresa Sostenible Primers passos organitzat per l’Ajuntament d’Igualada.


2007


• Premi a la Prevenció de Riscos Laborals, ACTIVA MÚTUA a Àuria Cooperativa.

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.