inserció laboral

Servei d'inserció laboral

El Servei d’Inserció Especialitzat (SIE) programa cursos de formació laborals específics per millorar les competències i facilitar l’accés al món laboral. El SIE dissenya itineraris per a persones amb risc d’exclusió social, cursos formatius a mida, seguiment d’ofertes de treball i assessorament, tant per a empreses com per a futurs professionals.

Programa SIOAS 2017

Serveis Integrals d'Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental "Projecte Subvencionat" pel Departament de Treball, Afers Socials i Families i objecte de cofinançament per part del FSE".

Programa MARMI 2017

Mesures Actives d'Inserció per a persones destinatàries de la Renda Garantida a la Ciutadania. Projecte subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i objecte de cofinançament per part del Fons Social Europeu

Agència de col·locació autoritzada número : 09-00000155

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.