Inici

 

L’augment del Salari Mínim Interprofessional d’aquest 2019 és una bona noticia. A Àuria sempre hem esgrimit que defensar els valors de promoció i autonomia de les persones amb dificultats, situacions de vulnerabilitat o discapacitat intel·lectual passa per un compromís amb el dret a disposar d’un lloc de treball digne i d’unes condicions màximes de qualitat de vida.

Llegeix més...

LCessió terrenys Cooperativa’Ajuntament d’Igualada ha cedit a Àuria Cooperativa els terrenys del Pla de la Massa adjacents a les actuals instal·lacions d’Àuria, a Sesoliveres (Igualada). Àuria Cooperativa (Taller Àuria Cooperativa SCCL) va construir-hi la primera planta industrial l’any 1981.

Els edificis de Taller Àuria SCCL situats al Pla de la Massa, carrer de Pere Bosch i Soldevilla núm. 18, d’Igualada, estan compostos per diferents dependències, que han anat absorbint els canvis i adaptacions productives necessàries per acomplir els seus objectius com a entitat d’iniciativa social. 

Llegeix més...

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.