Noves xerrades i activitats a l'Escola de pares i mares

El servImatge calendari Tallers pares i maresei d'atenció a les famílies, organitza per aquest darrer trimestre, a la sala d'actes d'Àuria Fundació, un programa de xerrades i activitats en el marc de l'Escola de pares i mares. El programa s'iniciarà el 19 d'octubre amb l'assistència de Joan Canimas, Doctor en filosofia i màster en bioètica, que orientarà a les famílies sobre la tutela sota el títol: Es aconsellable que els tutors siguin els Pares?.

El 30 de novembre l'especialista Àngels Ponce, experta en Teràpia Familiar, Coaching, Counseling i meditació, realitzarà una sessió de mindfulness. Per finalitzar aquest cicle, que compta amb el suport del Departament d'Afers Socials i Famílies i Dincat Plena Inclusión Catalunya, el 13 de desembre es realitzarà una sessió d'arteràpia Ana Manzano, llicenciada en psicologia, especialitzada en línies d'intervenció en psicologia comunitaria i social.

 Imatge calendari Tallers pares i mares

 

 

 

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.