Tècniques de magatzem i logística, una formació molt reclamada i idònia per a persones aturades que vulguin inserir-se laboralment

 

Cartell. LOGOEl Servei d’Inserció d’Àuria Fundació, Punt Formatiu Incorpora de La Caixa, organitza un nou curs gratuït de Tècniques de Magatzem i Logística, adreçat a persones aturades o que vinguin de situacions de vulnerabilitat, dificultats d’accés al mercat de treball ordinari i amb dificultat per accedir a altres tipus de formacions. El nou curs s’iniciarà el 24 de setembre i es donarà per tancat l’11 de desembre amb pràctiques incloses. Els interessats han d’estar actualment en situació d’atur i disposar de carnet de conduir.

L’objectiu del curs es adquirir els coneixements i actituds necessàries per realitzar tasques de recepció, control i ubicació de mercaderies, així com realitzar tots els registres necessaris en la gestió d’un magatzem. Ja s’ha obert el període de preinscripcions, requisit imprescindible per accedir a la selecció. Àuria organitza una sessió informativa per al 18 de setembre, on es detallaran els continguts que inclouen mòduls tècnics, generalistes, de competències transversals i pràctiques no laborals en empreses del sector.

La sessió informativa es realitzarà a Can Pasqual, al carrer Cavallers 26 del municipi d’Esparreguera, amb la voluntat d’apropar aquesta oferta formativa al Baix Llobregat Nord. Una ubicació que permet accedir a ofertes laborals dels municipis d’Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa i Sant Esteve de Sesrovires, però també a municipis anoiencs com Igualada, Masquefa o Piera.  

Aquesta és la quarta edició que Àuria Grup organitza aquest tipus de formacions, gràcies als bons resultats d’inserció de les tres edicions anteriors, amb un índex del 52% d’ocupació en les formacions generalistes i del 88% en formacions a mida per a l’empresa Carreras, i de l’emergència d’un sector creixent amb una ocupació a l’alça.

Clica aquí per fer la teva inscripció.

Clica aquí per ampliar informació.

 

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.