El Taller d’Olga, un projecte d’artesania amb participació dels joves d’Àuria

 

El TTaller de lOlgaaller d'Olga és un projecte d'artesania handmade i impacte social. Una iniciativa que posa en marxa el somni de tres entitats. D'una banda l'Olga, que cerca desenvolupar el seu talent en el món del disseny de peces de la llar i regals singulars. També hi son HUE, universitaris emprenedors que aspiren a aportar el seu granet de sorra a través de projectes que creen un impacte positiu en la societat. I finalment participa el grup de joves de formació laboral d’Àuria Grup que realitzen el mòdul de confecció.

Consulteu la campanya de crowdfunding clicant aquí.

 

L'objectiu de la campanya de crowdfunding és obtenir els fons econòmics suficients per orientar correctament el projecte, donar-li estabilitat de futur, poder realitzar les inversions inicials en maquinària de costura i aconseguir generar nous llocs de treball.

 

Durant la campanya de crowdfunding:

Es va realitzar un treball d'investigació i creació de materials necessaris perquè el projecte tingui una sortida sòlida en el mercat i seguir treballant amb Àuria Grup. 

Alhora es farà un treball d'investigació de mercat més detallat del que s'ha fet fins a l'actualitat per trobar el nínxol dels productes i en quines botigues i canals estar. Ja han aconseguit que algunes botigues de Barcelona vulguin el producte, però falta la producció.

Es crearà la pàgina web per tenir un lloc de comerç electrònic per vendre tots els productes.

La campanya de crowfunding té un propòsit clar: recaptar els fons econòmics suficients per cobrir els primers mesos de fabricació dels productes dissenyats per l'Olga, a càrrec d'Àuria Grup el que implica materials, maquinària, ...


En definitiva, el Taller d’Olga vol crear una comunitat col·laborativa a Igualada i generar les condicions per iniciar un procés d'inserció laboral del grup joves que cursen el modul de confecció al territori.

El Taller d'Olga: el regal amb sentit. Un regal diferent amb enginy que aporta cor i art.

 

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.