Nova formació a mida d’Àuria Grup per a l’empresa Stikets

 

Cartell difusio STIKETS2

Àuria prepara una nova formació en col·laboració amb l’empresa igualadina Stikets amb l’objectiu d’oferir una formació a mida que faciliti la incorporació laboral de persones en situació d’atur de l’Anoia.

Aquesta nova formació gratuïta neix després de l’experiència amb Tex 51 S.L. fruit de les necessitats del sector tèxtil anoienc, finalitzant amb la col·laboració de 10 empreses del gremi. La necessitat empresarial ha obert una nova via que ha possibilitat al Punt Formatiu Incorpora acotar els continguts i adaptar el programa a les necessitats real del sector . Ara l’Stephanie Marko, gerent d’Stikets, aposta per la mateixa fórmula. Una formació de 140 hores amb l’objectiu d’inserir laboralment a un grup de persones en situació d’atur en la preparació de comandes d’etiquetes adhesives.

El Servei d’Inserció iniciarà el curs el 7 de maig i finalitzarà el 22 de juny. La selecció es farà en funció de les persones que compleixin els requisits, entre els que destaquen la motivació pel sector, la disponibilitat horària i estacional, i el domini de l’idioma. Els candidats han de trobar-se en situació d’atur. Per ampliar la informació es realitzarà una sessió informativa el proper dijous 19 d’abril, a les 15,30h a la sala d’actes d’Àuria Fundació, ubicada a l’avinguda Andorra, 28 d’Igualada. La pre inscripció es pot fer a través de la web www.auriagrup.cat.

Iniciatives com les de Tex 51 i Stikets son una clara aposta per la promoció de la inserció laboral de col·lectius vulnerables a arrel de les necessitats creixents d’un mercat que aposta per activitats manipulatives, difícils de substituir malgrat la mecanització i innovació dels processos.

Clica per ampliar informació

Clica per realitzar pre inscripció

 

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.