Àuria Fundació inicia dos projectes formatius per la inclusió laboral de joves

 

Àuria Fundació engega a partir del març i fins el mes de juny dos projectes formatius per a joves amb discapacitat i joves amb trastorn mental, a la Beguda Alta, amb l’objectiu d’inserir-los laboralment en sectors emergents segons l’Estratègia Española de Activación para el Empleo.

La primera formació, orientada a joves amb discapacitat, es divideix en dos blocs, el primer enfocat a accions d’assessorament individualitzat, orientació, acompanyament, informació professional, visites a empreses i coneixements tècnics i transversals. I un segon bloc orientat al treball real a les empreses, on es posaran en pràctica l’adquisició d’aquests coneixements al sector de la restauració.

La segona formació, orientada a joves amb trastorn mental, s’enfocarà des de dos tipus d’intervenció, una de tipus individualitzat, i una segona de tipus grupal, centrada en el desenvolupament de les habilitats socials, l’orientació professional i els hàbits laborals.

Els projectes han estat possible gràcies a l'atorgació dues subvencions de la Fundació ONCE, per desenvolupar programes operatius d’ocupació juvenil del Fons Social Europeu 2017-2020.

 

              logo iniciativa empleo juvenillogo fundacion once 0

 

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.