Àuria Cooperativa desplega un pla d’innovació per la millora dels processos productius

Imatge 3 Àuria CosmèticsÀuria Cooperativa ha iniciat el desplegament d’un pla d’innovació per millorar l’eficiència dels processos productius.   El projecte d’automatització s’iniciarà a la divisió de cosmètica, una de les divisions de més projecció dins del Grup, en la que es preveuen bones perspectives de creixement. Els nous elements tecnològics permetran competir en un sector cada dia més exigent, donant resposta a les necessitats del mercat, repercutint també en la millora de l’eficiència i sostenibilitat de l’àrea industrial.

Amb aquesta nova aplicació tecnològica es preveu una ampliació de les línies productives, en la que es contempla també la millora en l’ergonomia, minimitzant les tasques repetitives i repercutint positivament en la salut dels professionals.

Des de la Cooperativa ens mostrem optimistes pel projecte d’automatització, una porta d’entrada a la indústria 4.0 i un impuls a les fàbriques intel·ligents, millorant la competitivitat i el desenvolupament dels productes més innovadors.

D’aquesta manera, el centre especial de treball d’Àuria Grup continuarà treballant per al desenvolupament de la seva missió principal: la creació de llocs de treball per a persones en risc d’exclusió social, atenent als col·lectius amb més dificultats per accedir a un mercat laboral cada cop més exigent.

L’equip de treball es mostra molt satisfet pel suport rebut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per al desenvolupament del projecte, amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal.

 Web aracoop http://aracoop.coop/

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.