L’especialització en el sector de neteja, una professió emergent

SIE

El Servei d’Inserció Especialitat (SIE), punt formatiu del programa Incorpora de La Caixa, organitza un curs gratuït de neteja polivalent. El curs s’adreça a persones en situació de major vulnerabilitat social, amb dificultats d’accés al mercat de treball ordinari i amb dificultat per accedir a altres tipus de formacions.

 

 

La formació neix arrel de la necessitat creixent d’empreses que requereixen perfils professionals més especialitzats. Aquesta necessitat es converteix en una bona oportunitat per inserir laboralment a persones en situació de major vulnerabilitat.

El curs pretén facilitar continguts teòrics del perfil professional i proporcionar pràctiques no laborals a les empreses que permetin l’aproximació a la realitat del treball als alumnes. Aquestes pràctiques permeten la coneixença de l’alumnat en pràctiques i es converteixin en una oportunitat per a una posterior contractació.

El curs, de tres-centes hores, s’iniciarà el 30 de gener i finalitzarà amb pràctiques incloses, el 28 d’abril. Les persones interessades es poden posar en contacte amb el Servei d’Inserció Especialitzat (SIE), ubicat a l’Avinguda Andorra, 28 o bé al telèfon 618520014 (9 a 13h). 

El proper 18 de gener a les 10 del matí es realitzarà una sessió informativa a la sala d’actes de la Fundació Privada Àuria amb l’objectiu d’ampliar la informació a les persones interessades. Les pre inscripcions es faran del 10 al 17 de gener via telefònica o bé a través de la web http://www.auriagrup.cat/index.php/378-curssie20170130

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.