Inici

 

L’augment del Salari Mínim Interprofessional d’aquest 2019 és una bona noticia. A Àuria sempre hem esgrimit que defensar els valors de promoció i autonomia de les persones amb dificultats, situacions de vulnerabilitat o discapacitat intel·lectual passa per un compromís amb el dret a disposar d’un lloc de treball digne i d’unes condicions màximes de qualitat de vida.

Llegeix més...

 

Quim TorraEl president la Generalitat, Quim Torra, ha visitat Àuria Cooperativa acompanyat per una representació de l’Ajuntament d’Igualada encapçalada per l’alcalde, Marc Castells, els regidors de Qualitat Urbana i Interior i d’Entorn Comunitari i Cooperació, Jordi Pont i Fermí Capdevila respectivament.

La comitiva d’Àuria encapçalada per les presidentes dels òrgans de govern, Teresa Maria Jorba i Pilar Salat, i una representació de la direcció, han mostrat el model de treball d’Àuria, basat en la professionalització, l’acompanyament al lloc de treball i l’autonomia de totes les persones que hi treballen.

Llegeix més...

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.